Sopimus- ja tilausehdot

Sopimusehdot: Crossfit Tehdas


1) Salin kurssit ja jäsenyydet ovat sopimuksesta riippuen kestoltaan joko 1kk tai 12kk.

2) Jäsenyys sisältää kaikki salin tunnit sopimuskauden ajan, ellei toisin mainita. Sopimus uusiutuu automaattisesti ilman eri ilmoitusta. 1 kk sopimuksissa irtisanomisaika on irtisanomista seuraava kalenterikuukausi.

3) Jos asiakas irtisanoo 12kk sopimuksen kesken kauden, on salilla oikeus veloittaa 300€ korvaus. Jos sopimusta on jäljellä vähemmän kuin 3kk, veloitetaan asiakkaalta jäljellä olevat kuukaudet irtisanomisen jälkeen.

4) Mikäli asiakas sairastuu, hän voi anoa hyvitystä käyttämättä jääneestä harjoitteluajasta. Hyvitys anotaan kirjallisesti.

Omavastuu näissä tapauksissa on aina 10 vuorokautta. Omavastuun ylittävät vuorokaudet siirretään määräaikaisena sopimuksen jatkoksi. Hyvitystä ei makseta rahana. Anomukset käsitellään aina tapauskohtaisesti.

5) Asiakkuus on aina henkilökohtainen. Asiakkaan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä.

6) Alle 18-vuotiaan sopimukseen vaaditaan huoltajan kirjallinen hyväksyntä jäsenyyden vahvistamiseksi.

7) Sali sitoutuu noudattamaan sopimusehtoja koko määräaikaissopimuksen ajan, ellei pakottava lainsäädäntö toisin määrää. Absolute Fitness Oy/Crossfit Tehdas pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

8) Mikäli asiakas on ostanut 10 käyntikertakohtaisen jäsenyyden, se on voimassa ostettujen käyntikertojen osoittaman määrän, eikä sopimusta ole mahdollista irtisanoa, eikä maksua ole mahdollista saada takaisin. Tällainen jäsenyys on voimassa oletuksena 3 kuukautta ostopäivästä.


MAKSUEHDOT:

1. Sopimuksen laskutus tapahtuu aina 7 vrk ennen kunkin jakson alkua joko sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen tai tekemällä salin ja asiakkaan välille sähköisen laskutussopimuksen omassa verkkopankissaan. Asiakas huolehtii, että sähköposti on toiminnassa huomioiden roskapostisuodattimet.
2. Mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, lähetetään siitä maksumuistutus asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, johon lisätään kulloinkin voimassa olevat muistutuskulut.
Edelleen maksamatta oleva saatava siirretään perittäväksi perintätoimistolle, jolloin asiakas on velvollinen suorittamaan perintäkulut.
3. Sali voi keskeyttää asiakkaan oikeuden harjoitella maksamattomien laskujen takia. Palvelun tarjoamisen keskeyttäminen ei vapauta asiakasta maksamasta niitä sopimuksen mukaisia maksuja, jotka ovat erääntyneet ennen keskeyttämistä.
Harjoitteluoikeus jatkuu, kun asiakas on maksanut erääntyneet saatavat mahdollisine viivästys- ja perintäkuluineen.

Päivitetty 12.4.2024


​​​​​​​