ALOITTAMINEN

TUTUSTUMISTUNNIT

Ilmaiset tutustumistunnit CrossFit Tehtaalla on tarkoitettu niille, jotka haluavat tulla kokeilemaan lajia ja tutustumaan salin toimintaan.

Tutustumistunnit torstaisin kello 18:30-19:30
Ilmoittaudu ja kysy lisää: info (@) crossfittehdas.fi.
Voit myös ilmoittautua verkkokauppamme kautta!

HUOM! Osallistujat EI ole vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.


ONRAMP -ALKEISKURSSI

CrossFit Tehtaalla harrastaminen aloitetaan käymällä neljän tunnin OnRamp-alkeiskurssi pienryhmässä valmentajien opastuksella. Kurssilla opit turvallisesti ja teknisesti oikeanlaiset liikkeet ja tekniikat mm. painonnostosta, soudusta, köysikiipeilystä, kahvakuulatekniikasta ja kehonpainoliikkeistä. Tekniikka ja liikkeiden laatu ovat peruspilarit, joiden avulla vältämme loukkaantumiset. Kun opit oikean tekniikan, saat paljon enemmän irti harjoituksista – opit paremmin hallitsemaan kehoasi ja sen joustavuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota.

CrossFit lajina soveltuu kaikille. Harjoitukset skaalataan jokaisen kuntotasolle sopiviksi. OnRamp-alkeiskurssille voi osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan liikunnan avulla.

OnRamp Tammikuussa
Viikonloppuna 13.-14.01.2024
Kello 11:00- 13:00
ALEHINTA 99 € (norm. 175 €). Sisältää viikon ilmaista treeniaikaa!!
Osoite: Porttikaari 3, 01200 Vantaa
Osallistumisen estyessä maksua ei palauteta.

Varmista paikkasi verkkokaupastamme tai laita sähköpostia info (@) crossfittehdas.​​​​​​​

HUOM! Osallistujat EI ole vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.


HENKILÖKOHTAINEN KARTOITUS

Jos sinulla on jo urheilutaustaa, eikä OnRamp alkeiskurssit sovi aikatauluusi, voimme yhdessä kartoittaa taitosi ja valmiutesi lajiin yksityisellä kartoitustunnilla, ( 2h, á 65 €, yht: 130 €).
Ota yhteyttä info (@) crossfittehdas.fi


ETSITKÖ UUTTA SALIA?

Jos olet jo CrossFit harrastaja ja etsit uutta salia, niin voit kokeilla Tehtaan treenejä yhden viikon ajan ilmaiseksi ennen kuukausikortin hankkimista.
Laita viestiä osoitteeseen: info (@) crossfittehdas.fi

​​​​​​​