MAMMAWOD

MammaWod on tarkoitettu raskaana oleville äideille tai jo synnyttäneille. Jokaisen äidin keho on erilainen, joten harjoitukset räätälöidään kaikille sopiviksi. CrossFit taustaa ei tarvitse olla! Voit tulla turvallisin mielin mukaan.

Liikkuminen edesauttaa merkittävästi synnytyksestä ja raskaudesta palautumista. Samalla kunto paranee ja mieli on virkeämpi.

MammaWod -tunnilla noudatetaan CrossFitistä tuttua tuntiohjelmaa. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään itse päivän teemaan. Tunnin lopuksi tehdään usein jokin kuntopiiri, WOD (workout of the day). Tunneilla keskitytään koko kehon hyvinvointiin.

Lapset ovat mukana tunnilla, mutta eivät osallistu itse harjoituksiin. Kun on kyse MammaWodista niin on selvää, että välillä joutuu treenin keskeyttämään ja antaa lapselle huomiota.


SYKSYN 2024 MAMMAWOD

Mamma/PerheWod on kesätauolla heinä-elokuussa.


HUOM! Osallistujat EI ole vakuutettu järjestäjän toimesta vaan jokaisella osallistujalla tulee olla oma tapaturmavakuutus.


ASIAKASPALAUTTEITA

Nyt ensimmäinen kuukausi takana mammawodia. Mietin alkuun mitenhän treenaaminen tuleekaan onnistumaan pienen vauvan kanssa, mutta turhaan! Treenaaminen on onnistunut hyvin oman kunnon mukaan ja fiilis mitä mahtavin! Valmentaja on ottanut hyvin huomioon minut sekä vauvan tunnin aikana.

- Sanna ja Saima 2kk

On ramp viime vuoden maaliskuussa, ennen sitä golf ja satunnaiset hiihdot talvisin ja nuorempana useampi vuosi jalkapalloa. Sitten viime huhtikuussa pikkupäällikön kanssa mammawodiin. Mammawodiin päätin osallistua kun tiesin, että vauva tulee ja onneks päästiin aloittamaan tosi nopeasti. On ollut mieluisaa ja aina odotan seuraavaa kertaa! Mun mielestä tosi hyvä tapa saada kroppa omaan tahtiin palautumaan ja on kiva semmonen säännöllinen tekeminen vauva-arjessa ja sit kun on huippu vetäjä myös!

- Kia ja Hugo 7,5kk

Mulla ainakin tosi hyvät fiilikset mammawodista! Olin jo esikoisen syntymän jälkeen haaveillut tällaisesta mammaryhmästä, mutta silloin oli kaikki koronarajoitukset päällä. Nyt toisen lapsen syntymän jälkeen juttelin ystävän kanssa, joka sanoi että käy Tehtaalla tässä ryhmässä, niin halusin lähteä mukaan kokeilemaan! Jännitti ensin tulla, kun en tiennyt millaista treenaaminen on lapsen kanssa, että mitä jos se sitten siellä itkee tms tai mitä jos en jaksa käydä tunneilla jos arki ja yöt on niin kuormittavia. Mutta jo ensimmäisen tunnin jälkeen oli fiilis sellanen, että ihanaa kun pääsee liikkumaan ja saa taas tuntea liikunnan hyvän olon! Ryhmästä saa voimaa sekä motivaatiota jaksaa vaikka olisikin vähän väsynyt. Ja on myös tosi turvallinen fiilis, kun on kokenut valmentaja vetämässä niin tietää, että ei heti riko itseään kun palautuu synnytyksestä omaan tahtiin. Mahtavaa on ollut myös se, kun valmentaja Jutta on niin hyvä lasten kanssa ja on voinut vetää treeniä, kun hän on viihdyttänyt pikkusia tunnilla. Ei tarvitse todellakaan stressata tulla tunnille vaikka omalla lapsella tai itsellä olisi huonompikin päivä, ryhmän henki on hyvä ja voi tehdä aina sellasen treenin kun siinä tilanteessa itse pystyy.
- Tanja ja Samuel 9kk